Helg sammanfattning
Ja vad hände egenligen i helgen?
Det ska jag berätta nu!
 
Fredagen började med 2 lektioner på distans som gick väldigt bra sen gick jag till gymmet och fick in ett träningspass som jag var väldigt nöjd med. Jag körde rygg och biceps vilket är mina favorit muskelgrupper för det är dem jag ser mest utveckling på och då blir det automatiskt roligare att träna dem. 
Efter fympasset var klart så gick jag hem och tog mig en lång skön dusch inför kvällens bravader! Jag och min kompis hade planerat hea veckan att vi skulle gå ut för att vi ville göra något kul nu under dessa tider med Corona som inte är så kul. Vi ville komma ut och ha lite kul och slappna av vlket resulterade i fest!!!
Kvällen började hos min kompis där vi fixade oss och snackade och började dricka. Sen bar det av åt en hemmafest där vi träffade våra kompisar vi brukar festa med: VI beslutade efter ett tag att gå på rogen men när vi kom dit inser vi att det bara är bordsevering och det finns inget dansgolv. Men då möer vi våra kompisar som säger att dem ska på en annan hemmafest som vi följer med på: Det visade sig vara en rolig fest
Men när vi kom ditt och knackar på dörren så är det en man som öppnar och typ frågar vilka vi är och vad vi gör här och börjar jiddra med oss men sedan börjar han skratta för att han hade skämtat med oss. VI går in t festen och börjar dricka mer och mer.
Vi hade väldigt roligt men sen var det dags att gå hem ch jag hade druckit lite för mycket märkte jag så när jag kom hem så var ag helt yr och började spy. Så ni kan ju gissa hur lördagen blev?
 
Jag kan ju säga att jag sov exakt hela söndaen och hade ont i huvudet men har bara mig själv att skylla på men i mitt försvar hade jag riktigt kul.
Idag söndag har jag inte gjort så mycket jag fick en lång godnattsömn och vaknade ganska sent och tog en macka till frukost och sen storstädade vi huset jag o min familj men sen var jag så uttråkad att jag gick till gymmet fast att jag inte riktigt orkade och hade knappt ätit men jag köre en stund iallafall
 
NU sitter jag här med lite söndagsångest men snart är det påsklov och man får försöka se fram emot det för jag ska trots allt till stockholm om det äns går just nu
Puss o Kram Skumbanan